BrilLion Club - інформаційний портал - BrilLion Club - информационный портал - BrilLion Club - informational portal

Вхід для партнерів


Номер телефону:
Пароль:

Відновлення паролю


Номер телефону:
E-mail:











м’які меблі виробника готелів ресторанів диван Львів Київ | BrilLion Club

м’які меблі виробника готелів ресторанів диван Львів Київ

меблі для готелів від виробника меблі для ресторанів від виробника м’які меблі виробника київ


Контакти


Львівська обл., м. Львів
+38 (096) 63-33-612, (066) 879-16-17, (032) 253-73-51

Знижка


Карта Brillion Club - 2% + 1%



 

Меблі від виробника


 

ТМ “СТИЛЬ КОМФОРТУ”®

Пропонуємо виготовлення високоякісних м'яких та корпусних меблів для помешкань, готелів, ресторанів, салонів та офісів.


Ми молоде підприємство, що динамічно розвивається. Наш основний пріоритет - задоволення потреб найвибагливіших споживачів.

Наші інструменти:

Бездоганна якість, що підтверджена відсутністю жодних рекламацій

Втілення прогресивних ідей у виробництві

Створення нових моделей у дусі меблевої моди

Можливість задоволення індивідуальних вимог покупця


http://images.zakupka.com/i/firms/27/26/26211/stil-komfortu_be33831e057df6f_400x120.png

 

Ми пропонуємо:

Розробку та виготовлення м'яких меблів згідно з вимогами Ваших спеціалістів

Якість, що відповідає сучасним світовим стандартам

“Українські” ціни

Ми використовуємо високоякісні оббивочні тканини та шкірзамінники, натуральну шкіру, МДФ, натуральне дерево


На всю продукцію ми надаєм гарантію - 24 міс.

Також ми пропонуємо постійне обслуговування нашої продукції.

Для HoReCa пропонуємо ремонт та відновлення меблів, пошкоджених у наслідок недбалого ставлення клієнтів: заміна пропаленої, пошкодженої чи такої, що не підлягає чищенню оббивки, заміна знищених м'яких елементів, заміна несучих елементів.


Для готелів пропонуємо високоякісні ліжка та матраси власного виробництва, з урахуванням усіх вимог замовника. Розкладні дивани комплектуються механізмами італійського виробництва.


 

 м. Львів, вул. Брюховицька, 35

(098) 4426210;  (095) 7621621

scomfort@ukr.net


 


 

 Уявіть собі таку картину: ремонт закінчений, у квартирі ще чути запах фарби, підлога блищить, як дзеркало, й ви вже передчуваєте ту мить, коли увійдете в магазин м’яких меблів, побачите усе різноманіття диванів, будете роздивлятися кожну складочку та рисочку, намагаючись подолати сумніви, що ж обрати для вітальні, дитячої, кухні…
У дійсності ж усе відбувається далеко не так: метушливі продавці, однотипні моделі, заїжджені фрази про якість м’яких диванів, біганина та метушня, що займає день, два, тиждень. Й в результаті Ви, знесилені остаточно, зіпсувавши нерви собі та близьким, змарнувавши масу часу, купуєте не те,що хотіли, а те, що в решті решт потрапило під руку. Знайома ситуація, чи не так?

 Ми маємо для вас гарну новину: Вам більше не потрібно витрачати свої сили, час та гроші на пошуки якісних м’яких меблів. Позбудьтеся зайвого клопоту. Подаруйте собі:
Високу якість. Замовляючи меблі в нас, ви можете бути впевнені, що якість наших товарів – результат кропіткого добору постачальників, чіткого контролю кожної моделі, регулярного відвідування підприємств й професіоналізму співробітників компанії, що виконують свою роботу досконало, адже ви варті найкращої якості.
Економію часу. Ми знаємо наскільки важливо виконувати свою роботу вчасно. Якщо ми повідомили точну дату та час отримання замовлення, можете бути впевнені, чиїсь турботливі руки вже почали над ним роботу, що ви отримали максимум задоволення від купівлі. Більш того, замовлений Вами товар будо доставлений у справному вигляді й без будь-яких ушкоджень.
Кваліфіковану консультацію. Ви можете задати всі питання, що цікавлять, досвідченим консультантам компанії, що знаються на тонкощах та нюансах меблювання спальні, офісу чи будь-якої іншої кімнати. Ми допоможемо створити атмосферу тепла у вашому домі, зробити його затишним та красивим.
Приємні купівлі у халаті та капцях без затрат на поїздки. Плануєте придбати нові м’які меблі для вітальні? Зручно влаштуйтесь на дивані, покладіть на коліна ноутбук й, не поспішаючи, попиваючи гарячу ароматну каву чи фруктовий чай, робіть покупки в нашому онлайн-магазині. В вас багато часу й відмінна можливість зробити зважений вибір моделі, що дійсно прийшла вам до душі. Ми завжди із радістю відповімо на усі ваші запитання.
Ми набагато ближче, ніж здається:

1. Якщо в вас виникло бажання подивитись наші меблі, посидіти навіть полежати на них, завітайте до нашого представництва.

2.Ви маєте право повернути замовлений товар чи обміняти його на інший, якщо він на підійшов вам.

3. Зробити замовлення - так просто. Усього один дзвінок чи заявка на сайті…

Ваше задоволення від покупки, захват в очах, радісне очікування доставки та бажання придбати ще щось – усе це для нас – безцінне.

 



МОДНІ ДИВАНИ ДЛЯ ДОМУ


НЕДОРОГІ ДИВАНИ ДЛЯ ДОМУ


КАБІНЕТНІ ДИВАНИ
 
ВИСОКА ЯКІСТЬ

Замовляючи меблі в нас, ви можете бути впевнені, що якість наших товарів – результат кропіткого добору постачальників, чіткого контролю кожної моделі, регулярного відвідування підприємств й професіоналізму співробітників компанії, що виконують свою роботу досконало, адже ви варті найкращої якості.

КВАЛІФІКОВАНА КОНСУЛЬТАЦІЯ

Ви можете задати всі питання, що цікавлять, досвідченим консультантам компанії, що знаються на тонкощах та нюансах меблювання спальні, офісу чи будь-якої іншої кімнати. Ми допоможемо створити атмосферу тепла у вашому домі, зробити його затишним та красивим.

ПРИЄМНІ КУПІВЛІ У ХАЛАТІ ТА КАПЦЯХ

Зручно влаштуйтесь на дивані, покладіть на коліна ноутбук й, не поспішаючи, попиваючи гарячу ароматну каву чи фруктовий чай, робіть покупки в нашому онлайн-магазині. Ми завжди із радістю відповімо на усі ваші запитання.

дивани для дому
Модно
Економно
Мебель
дивани для бізнесу
Ресторани і кафе
Номери готелю
Кабінетні дивани
каталог тканин
як в нас купити
Як замовити
Як оплатити
Терміни поставки
Кредитування
Доставка
Гарантія
Повернення товару


 

 

+38 (096) 63-33-612,    +38 (066) 879-16-17,    +38 (032) 253-73-51

 

Адреса:
79041, м. Львів, вул. Городоцька, 215 Б
(Представництво тимчасово закрите на ремонт)

Режим роботи:
Пн. – Пт. с 9.00 до 19.00
Субота з 10.00 до 15.00
Неділя — вихідний

E-mail:
office@brantmarket.com

 

 

 

Останнє оновлення: 6 жовтня 2014