BrilLion Club - інформаційний портал - BrilLion Club - информационный портал - BrilLion Club - informational portal

Вхід для партнерів


Номер телефону:
Пароль:

Відновлення паролю


Номер телефону:
E-mail:











ВІП-ПЕРСОН Авто для обслуговування Львів | BrilLion Club

ВІП-ПЕРСОН Авто для обслуговування Львів

лімузіни


Контакти


Львівська обл., м. Львів
067 3708169, 063 3990518

Знижка


Карта Brillion Club - O%



     
 

 

ВІП - ПЕРСОН Авто для обслуговування Львів


067 3708169, 063 3990518

 

  ВІП - ПЕРСОН ЛЬВІВ пропонує представницький клас автомобілів для обслуговування різного роду заходів: весільних кортежів, ділових зустрічей, прийому гостей, VIP-персон, а також широкий спектр транспортних послуг – трансфери з аеропорту чи залізничного вокзалу, пасажирські перевезення по Україні.


http://img2.board.com.ua/a/2000727940/wm/1-arenda-prokat-avtomobilya-na-svadbu-mercedes-s600.jpg

 

Основний наш напрямок – це обслуговування наших клієнтів поїздками по Львову та Україні  на авто представницького класу Мерседес Е-класу S600 .  Мета нашої компанії створити всі умови комфорту та зручності. Ціна і якість відповідає одне одному. . Оренда автомобіля з водієм – це надійність у вашій подорожі.


 

Трансфери у Львові з аеропорта і з/д вокзалу здійснюються за попередньою домовленістю. Надійність і пунктуальність – це основний наш пріоритет.


Весільні кортежі складаються з Мерседесів S600 срібного та чорного кольору, які поділяються на наречену і нареченого.А також для гостей Ниссан Примастар на 9 чоловік. Подорож на наших авто для молодят залишать незабутні враження на все життя. На прохання молодої пари здійснюємо оформлення авто на їхній смак. Наша компанія пропонує комфорт і елегантність в одній машині – це звичайно Мерседес S-класу. Маємо надію, що ми принесемо і свій маленький внесок у Ваше сімейне свято, яке буде спогадами на все життя.



 

 
     

Останнє оновлення: 16 червня 2014