BrilLion Club - інформаційний портал - BrilLion Club - информационный портал - BrilLion Club - informational portal

Вхід для партнерів


Номер телефону:
Пароль:

Відновлення паролю


Номер телефону:
E-mail:











UNIQA | BrilLion Club

UNIQA

УНІКА Страхова компанія


Контакти


Донецька обл., Донецьк , вул.Октябрьская 19 (р-н АС Центр)
0958384715

Знижка


Карта Brillion Club - до 25%





Страхова компанія «УНІКА» 

Приватне Акціонерне Товариство «Страхова компанія «УНІКА» засновано 10 лютого 1994 року, входить до складу UNIQА Insurance Group. 

Страхова компанія «УНІКА» - один з лідерів страхового ринку України, присутня у всіх секторах non-life страхування. Компанія здійснює продажі більш 100 видів страхових послуг і має 30 ліцензій, виданих Національною комісією з регулювання ринків фінансових послуг. Страхова компанія «УНІКА» має розгалужену регіональну мережу продажів, яка налічує 26 регіональних дирекцій, та понад 250 відділень і точок продажів. 

Страхова компанія «УНІКА» це вигідна ціна та кращі умови страхування!  


Автострахування


Сучасне життя важко уявити без автомобіля. Для одного це засіб пересування, для другого - цінне надбання, для третього - елемент статусу або складова комфорту. Але, у будь-якому випадку, неприємності, які можуть статися з автомобілем, завдають моральну шкоду та фінансові втрати кожному автовласнику. Несподіванки трапляються як на дорозі, такі на місці зупинки, і, на жаль, не завжди вдається їх уникнути. Якого б масштабу не були ці неприємності - від дорожньо-транспортної пригоди з незначними подряпинами до угону автомобіля - вони так чи інакше забирають наш час, настрій та гроші.

Страхування є помічником в подібних ситуаціях. Наявність страхового полісу гарантує Вам не лише фінансовий, але і моральний захист.


Переваги страхування в UNIQA:

Страхова компанія UNIQA пропонує Вам такі послуги страхування автотранспортних ризиків: 

Страхування цивільної відповідальності (ОСАГО)


Акція ОСАГО (знижка до 50%)


В разі настання Страхового випадку відшкодовується матеріальний збиток, нанесений Вами життю, здоров'ю та майну третіх осіб.

Згідно Закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів» Страховик відповідає за матеріальний збиток, нанесений застрахованим Транспортним Засобом. Законом встановлені наступні ліміти відповідальності за одним Полісом:

Якщо Ви вважаєте, що наведеного ліміту відповідальності за обов'язковим страхуванням недостатньо, можна скористатися добровільним страхуванням цивільної відповідальності.


Документи необхідні для укладення договору:

 

Акція КАСКО


Знижка кожному власникові нового автомобіля!



З 1 квітня 2013 автострахування в «УНІКА» стало ще більш привабливим: при придбанні поліса КАСКО для нового легкового автомобіля кожен клієнт може отримати знижку від 200 до 2 000 грн.


Розмір знижки*, в залежності від суми страхового платежу, складе:

Страховий платіж (річний), грн. Знижка, грн.
2 000 – 6 000 200
6 000 – 12 000 500
12 000 – 20 000 1000
більше 20 000 2000

* У деяких випадках при страхуванні автомобілів, які перебувають у заставі банку, розмір знижки по КАСКО може відрізнятися від спочатку заявленої.

Переваги КАСКО від УНІКА:

  • Знижка 15% щороку при пролонгації дії договору за умови безаварійної експлуатації!
  • Ремонт авто як нового на протязі 5 років без збільшення вартості при безперервному страхуванні;
  • Виплата без довідки ДАІ збитків в сумі до 25 000 грн. за відсутності третьої сторони учасника ДТП;
  • Необмежена кількість водіїв, допущених до керування автомобіля на законних підставах;
  • Оплата послуг евакуатора в розмірі 1 000 грн.;
  • Знижка 5% при одноразовій оплаті страхового платежу

Страхова компанія «УНІКА» завжди виконує свої зобов'язання перед клієнтами,забезпечуючи врегулювання страхових випадків сумлінно і в найкоротші терміни.


Відшкодування по КАСКО до 25 тис. грн. без довідки ДАІ

Вперше в Україні Страхова компанія «УНІКА» виплачує відшкодування по КАСКО до 25 тис. грн. без довідки ДАІ

Тепер клієнти Страхової компанії «УНІКА», що застрахували свій транспортний засіб за програмою КАСКО, зможуть отримати виплату страхового відшкодування у розмірі до 25 тис. грн. без надання довідки з ДАІ. Вперше в Україні Страхова компанія гарантує настільки велику виплату без надання довідки з компетентних органів.

Керуючись корпоративними цінностями - надихати, виправдовувати очікування, постійно розвиватися, сповідувати принципи чесності та відкритості, Страхова компанія «УНІКА » вперше в Україні пропонує своїм клієнтам, що мають поліс КАСКО, безпрецедентну перевагу.

Клієнти УНІКА, що уклали договір страхування КАСКО починаючи з 3 жовтня 2013 р.  зможуть отримувати виплату страхового відшкодування зі страхування КАСКО в розмірі до 25 тис. грн. без надання довідки з ДАІ.

Для договорів КАСКО, укладених до 03.10.2013, максимальний розмір виплати страхового відшкодування Компанії «УНІКА» без надання довідки ДАІ становить 10 тис. грн. (згідно з відповідними умовами укладених договорів).

Виплата за програмою КАСКО в розмірі до 25 тис. грн. без довідки з компетентних органів можлива при дотриманні наступних умов:

  1. в результаті страхових випадків за ризиками «ДТП», «Стихійне лихо», «Протиправні дії третіх осіб», «Падіння предметів», коли немає учасників третіх осіб;
  2. в результаті страхового випадку «ДТП», коли є учасники треті особи, але при виконанні обов'язкових умов :
    • Немає травмованих осіб;
    • Всі учасники дорожньо-транспортної пригоди мають діючі договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦВ) на транспортні засоби (якщо хоча б один з учасників ДТП не має чинного договору ОСЦВ, то на місце події необхідно викликати ДАІ);
    • Всі учасники ДТП повинні заповнити і підписати «Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоді» («Європротокол»).
  3. відразу ж після страхової події клієнт УНІКА має зателефонувати з місця події (протягом 1 години) до Контакт-центру Страхової компанії і повідомити про подію. Після цього він повинен діяти відповідно до інструкцій оператора Контакт -центру. Зокрема, якщо застрахованій особі буде рекомендовано чекати аварійного комісара, який прибуде на місце події протягом 1 години, клієнт УНІКА зобов'язаний його дочекатися (у противному випадку Страхова компанія може відмовити у виплаті ).

У разі, якщо збиток перевищив 25 тис. грн., проте клієнт УНІКА не надав довідку з компетентних органів, Страхова компанія, у відповідності з умовами договору, виплачує страхове відшкодування в розмірі не більше 25 тис. грн.


Технічний асистанс

«Допомога в дорозі» - 10 унікальних послуг від підвозу палива до поселення у готель!

Страхова компанія «УНІКА» рада запропонувати своїм клієнтам, які застрахували автомобіль за програмою КАСКО, унікальний для України комплексний продукт Технічного асистансу «Допомога в дорозі».

Відтепер, якщо у будь-якому куточку України або на території Європи з Вашим авто станеться непередбачена ситуація або поломка, Ви можете не хвилюватися. Адже «Допомога в дорозі» завжди поруч з Вами. Все, що Вам потрібно – це зателефонувати до Контакт-центру Технічного асистансу, і кваліфіковані спеціалісти швидко нададуть Вам необхідну консультацію та допомогу.

Послуги, які надаються в межах Програми Технічного асистансу «Допомога в дорозі» на території України та Європи:

  • інформаційно-консультаційна підтримка та організаційні послуги
  • доставка пального
  • заміна пошкодженого колеса
  • запуск двигуна автомобіля від стороннього джерела живлення
  • евакуація автомобіля з місця поломки або дорожньо-транспортної пригоди (ДТП)
  • зберігання автомобіля на платній парковці в разі аварійної поломки не в місті постійного проживання клієнта
  • поселення в готелі не в місті постійного проживання клієнта
  • надання залізничних, автобусних та авіа квитків для повернення до міста постійного проживання, тощо.
Останнє оновлення: 18 листопада 2013