BrilLion Club - інформаційний портал - BrilLion Club - информационный портал - BrilLion Club - informational portal

Вхід для партнерів


Номер телефону:
Пароль:

Відновлення паролю


Номер телефону:
E-mail:











КОБРА Служба охорони | BrilLion Club

КОБРА Служба охорони

Служба охорони у Луцьку


Контакти


Волинська обл., м. Луцьк , пр. Перемоги, 1 (4-ий пов.)
(0332) 78-25-56, 28-29-79

Знижка


Карта Brillion Club - O%



  ПП “Кобра”  – приватне охоронне підприємство, засноване 12.03.2002 р. ліцензія МВС України АВ № 581961 і на цей час має великий досвід по створенню комплексної системи безпеки підприємств різних форм власності,  як шляхом фізичної охорони так і пультом централізованого нагляду (ПЦН), що дає можливість ефективно захистити власника від крадіжок матеріальних цінностей.

                     

Підприємство здійснює фізичну охорону на  33 об’єктах, як комерційної так і державної власності, в тому числі стратегічного значення. 
Технічна охорона здійснюється пультом централізованого нагляду нового покоління, що не потребує телефонної лінії. Виділена лінія GSM каналу забезпечує стабільний сигнал в будь-якій точці України. Під охороною ПЦН є державні і комерційні установи, а також банки. Помірні ціни і кваліфіковані працівники забезпечують постійне збільшення кількості об’єктів охорони.
    Встановлюємо систему охоронної сигналізації, відео нагляду, периметрального  контролю, обмеженого доступу.
Надаючи охоронні послуги, ми беремо на себе: 
всі витрати на утримання  охоронців (одяг, спец. засоби та ін.);
утримання служби безпеки та відділу контролю за охороною.
Крім того підприємство забезпечує виїзд озброєної оперативної групи швидкого реагування, яка у випадку позаштатної ситуації на об’єкті, що охороняється, негайно прибуває для посилення охорони.
Керівництво підрозділами охорони (начальники відділів охорони, безпеки, контролю), командний склад, комплектується переважно з офіцерів запасу МВС і інших спец підрозділів.
Ретельний підбір кадрів, професійна підготовка та постійний контроль з боку керівництва забезпечує надійність охорони. За час діяльності  підприємства не було допущено жодної крадіжки з об’єктів охорони.
 Ми  надаємо охоронні послуги з максимальним дотриманням інтересів Замовника та суворим дотриманням вимог чинного законодавства України.
...
Наше підприємство несе повну матеріальну відповідальність.

 

Централізована охорона з використанням ПЦН ( пульта централізованого нагляду), що не потребує виділеної  телефонної лінії;

                    http://cdn-si9.volyninfo.com/sites/default/files/styles/800xxs/public/pp_kobra_montazh__zasobiv_sposterezhennya.jpg

- Монтаж та обслуговування технічних засобів охоронної сигналізації, відео нагляду;

Монтаж та обслуговування технічних засобів охоронної сигналізації, відео наглядуЦентралізована охорона з використанням ПЦН ( пульта централізованого нагляду)Монтаж та обслуговування технічних засобів охоронної сигналізації, відео нагляду
- Фізична охорона підприємств і організацій всіх форм власності


             http://cdn-si6.volyninfo.com/sites/default/files/styles/800xxs/public/pp_kobra_ohorona_obiektiv_luck.jpg
Останнє оновлення: 5 березня 2014