BrilLion Club - інформаційний портал - BrilLion Club - информационный портал - BrilLion Club - informational portal

Вхід для партнерів


Номер телефону:
Пароль:

Відновлення паролю


Номер телефону:
E-mail:











ЛАГОДА футляри для планшетів, телефонів, фото | BrilLion Club

ЛАГОДА футляри для планшетів, телефонів, фото

лагода львів футляри для планшетів футляри для телефонів футляри для фото book book stand handy stand футляри кісет замочок


Контакти


Львівська обл., м. Львів , вул. Плугова, 6
(032) 243-87-87,8-050-370-72-11, 8-097-47-159-47

Знижка


Карта Brillion Club - O%



  Компанія “Лагода” успішно працює на ринку із 1997 року. Основна сфера діяльності – виготовлення та продаж шкіргалантерейних виробів. Наші ультрасучасні сумки для фотокамер та відеокамер - вишукані та надійні! Вони - найкращі!

 

                 

 

За час роботи Компанія “Лагода” набула великого досвіду. У фотобізнесі нами розроблено сприятливі умови, які дозволять нашим клієнтам досягати успішних результатів!

Наші вироби - продукт сучасних дизайнерських розробок. Ми забезпечуємо максимальний захист Ваших фотокамер від зовнішніх ушкоджень та сприяємо надійній і якісній роботі фотокамер.

У роботі ми керуємося принципами порядності та взаємовигоди. Здійснюємо зразкове обслуговування товарами наших партнерів та клієнтів.

Нами створено широку дилерську мережу, яка заповнює ринок новими товарами.

Наші клієнти — найбільші фотомагазини, супермаркети електроніки, техніки та Інтернет-магазини України! Це потужний холдинг “Unitrade Group” і гіпермаркети електроніки “City.com” та салони персональної електроніки “Unitrade”. Також поставляємо свої товари у мережі “Технополіс”, ПФ “Орнатус”(Target), “Актіон-Україна”, “Медіа-Вест”, “Цифровичок”, “Титан”, “Ново-Стар”, “Стереосвіт” та інші.

 

                 

 

Ми пропонуємо нашим партнерам і клієнтам знижку і вигідну систему бонусів.

Наш товар доставляємо кур’єрською службою “від складу до складу” або “від складу до магазину”.

Уся наша продукція представлена у фірмовій упаковці.

Приєднайтесь і Ви до кола наших клієнтів і партнерів!

Продукцію компанії можна придбати у магазинах і торгових точках наших партнерів.

 
  ПРАЙС - ЛИСТ                          
                        

ФУТЛЯРИ для ПЛАНШЕТІВ

 

                           

ФУТЛЯРИ для ТЕЛЕФОНІВ

 

 

ФУТЛЯРИ ДЛЯ ФОТО

 

 

АКЦІЙНІ ПРОПОЗИЦІЇ

 

 

 

                   
 
                                     

 

 

 

лагода львів футляри для планшетів футляри для телефонів футляри для фото book book stand handy stand футляри кісет замочок alfa-case viper-case alta-case neo-case ekko-case flc-case sport-case premium-case gama-case sigma-case vlc-case лагода львів футляри для планшетів футляри для телефонів футляри для фото book book stand handy stand футляри кісет замочок alfa-case viper-case alta-case neo-case ekko-case flc-case sport-case premium-case gama-case sigma-case vlc-case купити футляр для планшета купити футляр для телефона купити футляр для смартфона купити футляр для фотоапарата купити дешево футляр для планшета купити дешево футляр для телефона купити дешево футляр для смартфона купити дешево футляр для фотоапарата купити вигідно футляр для планшета купити вигідно футляр для телефона купити вигідно футляр для смартфона купити вигідно футляр для фотоапарата низькі ціни на футляр для планшета низькі ціни на футляр для телефона низькі ціни на футляр для фото низькі ціни на футляр для смартфона

 

Останнє оновлення: 1 квітня 2014