BrilLion Club - інформаційний портал - BrilLion Club - информационный портал - BrilLion Club - informational portal

Вхід для партнерів


Номер телефону:
Пароль:

Відновлення паролю


Номер телефону:
E-mail:











ремонт ходової частини супортів агрегатів заміна тосолу Вінниця СТО ТОВ «Сабаров Трак» | BrilLion Club

ремонт ходової частини супортів агрегатів заміна тосолу Вінниця СТО ТОВ «Сабаров Трак»

ремонт ходової вантажівок ремонт агрегатів Вінниця ремонт супортів Вінниця


Контакти


Винницкая обл., г. Винница , вул. Черняховського, 78
(0432) 57-15-92 (офіс); (0432) 57-16-27 (майстер)

Знижка


Карта Brillion Club - O%



 

Сабаров Трак

 

 
  Шулікін Сергій Ігорович, співзасновник Sabarov Truck: «Я виріс у родині спадкового далекобійника, тому інтерес до вантажних автомобілів перейняв у батька. З дитинства найзаповітнішою мрією була власна СТО, і завдяки спільним зусиллям все задумане з часом здійснилося».
 

Сабаров Трак


 Працюючи у сфері міжнародних вантажних перевезень, засновники Sabarov Truck мали змогу сформувати свій світогляд на європейські стандарти якості послуг. Тому, започаткувавши вантажний автосервіс, було обрано проєвропейський курс його розвитку. Це зумовило спеціалізацію СТО на обслуговуванні та ремонті вантажних автомобілів та причепів «європейської сімки», а саме DAF, IVECO, MAN, Mercedes, Renault, Scania, Volvo.

 

Сабаров Трак
Сабаров Трак

  Шулікін Сергій Ігорович: «Свою репутацію СТО заробила тим, що ми реставрували деталі, які можна було відправити на звалище. Якщо людині говорили: «Все, це вже не полагодити», – майстри бралися за роботу і творили дива. Адже відчути потребу клієнта можна лише тоді, коли сам був клієнтом СТО протягом багатьох років.
Забезпечуючи унікальні високоякісні ремонтні роботи, ми створюємо зручні умови для наших клієнтів. Ми вчимося та змінюємося, для того щоб покращити команду фахівців, яка зможе, як єдиний організм, досконало працювати на благо вантажоперевізників».


Ремонт і сервіс вантажного транспорту здійснюється за допомогою технічного персоналу, який налічує 12 чоловік:


- 6 слюсарів з ремонту автомобілів (три бригади);
- 2 слюсарі по ремонту силових і трансмісійних агрегатів;
- 2 токарі;
- 1 автоелектрик;
- 1 електрогазозварник.
На даному етапі підприємство також фінансує розвиток фахівців у актуальних кваліфікаціях, а саме: пневматика та гідравліка.

 

Сабаров Трак
Сабаров Трак

 
 Шулікін Сергій Ігорович: «На СТО величезне значення має колектив. Для мене ідеальна команда - це люди, які віддано працюють задля спільного результату. Команда, яка цінує та піклується однаково про кожного клієнта. Це професіонали, що, не дивлячись на свій досвід, не перестають вчитися та бажають вдосконалитися. Хочеться, щоб нам довіряли і були задоволені сервісом! Доказом ефективності нашої роботи стане бажання клієнта бути з нами навіть у найскрутніший час, з професіоналами, які його розуміють».



 Територія на якій розміщена СТО становить один гектар. Станція Sabarov Truck обладнана всією необхідною матеріально-технічною базою для ремонту вантажного транспорту:


- Pемонтна зона - місткий опалюваний бокс з можливістю одночасного надання сервісу відразу шести одиницям вантажного транспорту. Площа ремзони складає 732,8 кв.м.
- Кожне з шести сервісних місць має стаціонарні оглядові ями, а також ручні і механізовані технічні засоби, які дозволяють фахівцям проводити якісний сервіс.
- Ремзона обладнана підйомним механізмом до 3-х тонн в основному боксі, а також до 1-ї тонни в агрегатному цеху.
- Професійний токарний цех, в якому виконуються найскладніші токарні роботи в місті.
- Комп’ютерна діагностика виконується за допомогою сканера TEXA, а також оригінальних діагностичних систем для Renault, Mercedes-Benz і DAF.

Сабаров Трак
Сабаров Трак


СТО Sabarov Truck надає кваліфіковані послуги з ремонту та сервісного обслуговування вантажного транспорту, а саме:


  Ремонт ходової частини транспортних засобів: заміна втулок кабін, ресор, стабілізатора, амортизатора та ін.; заміна РМК, шкворнів, реактивних тяг, гальмівних валів, сідла та ін.


  Ремонт супортів і гальмівних механізмів, заміна ремкомплектів супорта, наварка і проточка гальмівних валів, проточка гальмівних барабанів, наклепка гальмівних колодок та ін.


  Ремонт агрегатів, заміна прокладок головок, прокладок піддона і клапанної кришки, регулювання клапанів, гільзування блоку, заміна поршнів, шатунів і вкладишів, заміна помпи, роликів і ременів; заміна, ремонт і дефектування КПП, редуктора.


  Ремонт електрообладнання: ABS, EBS, Adblue, системи освітлення, стартерів, генераторів, зарядка акумуляторних батарей, комп’ютерна діагностика та ін.


  Заміна тосолу, масел і фільтрів в КПП, двигуні, редукторі, ГУРі.


  Токарні та зварювальні роботи: проточка барабанів, гальмівних валів. Виготовлення втулок різної форми і з різних матеріалів. Ремонт супортів, компресорів, насосів підйому кабіни. Реставрація різьби на осях.
Крім того, Sabarov Truck є аторизованим сервісним центром EBERSPACHER, що довзоляє виконувати обслуговування автономних опалювальних систем всіх класів.

 На станції також працює відділ запчастин, де клієнт може придбати необхідні деталі і витратні матеріали, а також скористатися професійним підбором і негайним замовленням запчастин, відсутніх на складі СТО.

 

 

 

http://autoexpert.com.ua/uploads/posts/2014-10/1414580994_logo-2.jpg

Останнє оновлення: 15 червня 2016